divendres, 10 de juny del 2011

“Tu, jo i el pit” traspassa fronteres

La Mònica Calaf i en Mikel Fuentes van presentar-se a la IIIa edició del Concurs de Contes Il·lustrats sobre Lactància i Criança organitzat per la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna amb el conte “Tu, jo i el pit”. I van guanyar el primer premi.
L’obra, que l’Editorial Ob Stare ha publicat en català i castellà, però que també veurà la llum enanglès i francés, és un conte dins d’un conte que explica el recorregut que fan una mare i un fill a través de la vivència positiva de la seva lactància. Pel camí expliquen moments i experiències vitals com el naixement, el son, la lactància a diferents llocs i diferents moments de la vida de la família, la participació del pare, el contacte amb altres mares, els aliments complementaris i el deslletament.
Tu, jo i el pit es presentarà aquest divendres, 10 de juny, a les 19h, a la Casa del Llibre de Barcelona.






http://criatures.ara.cat/blog/2011/06/07/tu-jo-i-el-pit/

1 comentari:

  1. Crec que us pot interessar:
    En Max i la seva ombra és una història entranyable entre un noi i la seva ombra, un diàleg on els silencis són més importants que les paraules. Un diàleg que aconsegueix donar respostes senzilles a preguntes que ens hem fet des que el món és món i que només els nens i nenes s'atreveixen a preguntar amb una innocent cruesa.
    http://joseluisregojo.blogspot.com.es/2013/01/en-max-i-la-seva-ombra.html
    jose luis

    ResponElimina