dimecres, 1 de juny del 2011

BIOGRAFIA

Mònica Calaf, autora






Mare d'una nena i un nen, se sent feliç i afortunada d'haver pogut donar els seus dos fills un naixement a casa, tranquil, ple d'amor i de respecte, i d'haver pogut portar a terme una criança naturalamb ells on la lactància materna ha tingut un paper fonamental.

Viu amb la seva família a Vilafranca,  un poble de Catalunya, entre Barcelona i Tarragona.

Diplomada en Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb estudis de Música i d'Antropologia, és mestra de música en una escola d'Infantil i Primària des l'any 1996.

Actualment participa a "L'escola de pares i mares" del seu centre educatiu i també en programes radiofònics relacionats amb educació.

Creu en la capacitat de transformació de la societat que poden arribar a tenir els contes per aconseguir un món millor i ha fet la seva primera incursió en el món de la literatura infantil amb el conte, il.lustrat per Mikel Fuentes, "Tu, jo i el pit", una història on mare i fill fan un recorregut per la que ha estat per a ells la vivència positiva de la seva lactància.

Premis:
Baldiri Reixac 2006. "La Festa Major de l'Escola Estalella"
Baldiri Reixac 2010: "Els nostres nous jocs de pati en català"
Lactància i criança 2010: Conte il.lustrat "Tu, jo i el pit / Tú, yo y la teta"

Publicacions:
Dossier pedagògic "Guia d'orquestra", 2008. Auditori de Barcelona
"Tu, jo i el pit / Tú, yo y la teta", juny de 2011, Editorial Ob-Stare

Mikel Fuentes, il.lustrador

Pare d'una nena i d'un nen, ha viscut amb alegria el naixement dels seus dos fills a casa. Viu amb la seva família a la Múnia, un poblet de Catalunya, entre Barcelona i Tarragona.

Graduat en Arts Aplicades i Oficis Artístics amb l'especialitat de dibuix publicitari a l'escola "La Llotja" de Barcelona. És Dissenyador Gràfic de professió, encara que no ha deixat mai el dibuix i la pintura. Ja de petit s'entretenia dibuixant i somniant amb mons inventats plens de colors i formes. Li agradava poder fer veure la vida des d'una altra perspectiva, fer màgia amb la imaginació i poder-lo compartir amb els altres, aprenent i descobrint coses noves, viatjant pels mons imaginaris fent piruetes filosòfiques ... però tot jugant i passant-s'ho molt bé.

Ha il.lustrat el seu primer conte "Tu, jo i el pit" en què ha expressat de manera poètica i original les situacions de criança natural i de lactància materna descrites per l'autora Mònica Calaf, amb la qual comparteix un univers comú, per haver viscut moltes d'aquestes situacions amb la seva pròpia dona i fills.

Premis:
Guanyador del concurs de contes per a nens "Lactància i criança" (2010) Barcelona, ​​2 º premi (2008) Cartell anunciador "Centenari de la Reial Federació de Tennis Espanyola ", 1r premi (2002) Cartell anunciador del Carnaval de San Andrés del Rabanedo (Lleó), 1r premi (2000) Cartell anunciador del Carnaval de Cubelles (BCN), accèssit a l'apartat de pintura a la "Mostra artística Sant Raimon de Penyafort" (2000) Els Monjos (BCN), 2n premi en l'apartat de pintura a la "Mostra artística Sant Raimon de Penyafort "(1999) Els Monjos (Barcelona), 1r premi (1997) Cartell anunciador de les Festes de Sant Raimon ", Vilafranca del Penedès (BCN).

Exposicions:
Firar't (2006, 2008, 2009 i 2010) Vilafranca del Penedès (BCN), Supermercat d'Art de l'Anoia (2009) Igualada (BCN), Galeria d'Art "ArkAnge" (2004) Liège (Bèlgica). "Mostra S'Art Raimon "Vilafranca del Penedès. (BCN), "Mostra artística Sant Raimon de Penyafort "Santa Margarida i els Monjos (Barcelona), participacióa la Biennal sobre la Vinya i el vi al Museu del Vi de Vilafranca del Penedès (Barcelona).

Publicacions:
"Tu, jo i el pit / Tu, jo i la teta", juny de 2011, Editorial Ob-Stare

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada